Categories
Uncategorized

Subhanallah/Një Ezan i cuditshem thëret në QABE ,askush nuk ishte brenda dhe dyert ishin të mbyllura (VIDEO)

Ndodhi një mrekulli Ezani që dëgjohet del nga Qabja ku ishte dera e mbyllur, sigurimi i Qabës lajmroi mbretin e saudisë ku me shpejtësi erdhi dhe pa se dera ishte e mbyllur subhanAllah të pranishmit than se ishte Ezani ma i bukur që ekziston ALLAHU EKBER .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *