Categories
Uncategorized

Sindi Loci ngeh sytjenat poshtë, të le pa “mend”

Sindi Loci ka qenë një prej konkurenteve të “Përptuhen” e cila në program bëri deklaratën e forë, duke thënë se është e virgjër, ku ngjalli eagime të shumta nga publiku por edhe në stoudio.

Tashmë ajoi nuk është se po merret me ndonjë projet të ri, por vetëm po qëndron aktive në rrjetet socilale, shkruan”Kosovarja”.

Ndryshe nga vajza e ëmbël, ajo ka ndryshuar tërësisht paraqitjen e saj nëpër imazhe, ku shfaqet shumë e nxehtë dhe provokative.

Së funmdi, ka ndarë një imazh me dorën e vendur në gjoks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *