Categories
Uncategorized

SyIa: Kosovarët siIIen në Shqipëri, sikur diaspora me neve

Gazetari Valon Syla ka komentuar deklaratën e fundit të gazetarit Bledi Mane lidhur me përdorimin e vajit të ullirit nga kosovarët.
“Në momentin kur këso zëra dalin, atëherë rriten pakënaqësitë pasi ne mendojmë se bëjmë shumë për ta”, ka thënë ai në Pressing.

Syla ka thënë se kosovarët janë një pjesë e madhe dhe e rëndësishme e turizmit në Shqipëri, porse nuk e mban gjallë atë.

“Kosovarët sillen në Shqipëri, sikur diaspora në Kosovë.

Na po ju majna, e kështu. Kosovarët janë inxheksion për Shqipëri, është e vërtetë.

Kur shkoj në Sarandë në gusht, shumica kanë qenë të Italisë.

Kosova është inxheksion i rëndësishëm, por nuk është që e mban gjallë.

Ndoshta në veri të Shqipërisë disa pjesë dhe Durrës.

Është e destinuar për atë turizmin masiv. Shihet nga ofertat”, shton ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *