Categories
Uncategorized

Fadil Kodra i ka dhënë Kosovës 5 vëllezër në UÇK dhe dy dëshmorë, u shkarkua nga Sveçla

Shkruan: Agron Kodra / familjar i Fadil Kodrës – bashkëluftëtar i komandantit legjendar Adem Jashari.

Keqperdorimi i modestisë së një Gjenerali në pension, i cili ia kushton gjithë qenien e tij lirisë, pavarësisë dhe shtet ndërtimit të atdheut, do të marrë përgjigjen ligjore përveç turpit që do ti mbuloj autorët që përpiqen me i goditë vlerat me të larta sublime kombetare.

Gjenerali i ka dhëne shumë atdheut (5 vëllezër në UÇK dhe dy dëshmorë) prandaj e din vlerën e shtetit dhe i ka shërbyer deri tani pa u lëkundur duke qëndruar vertikalisht.

recommended by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *